Heftruck verkoop

Bij Heftruck Service Gemert kunt u terecht voor het kopen van heftrucks, zijladers en ander intern transportmaterieel (diesel, LPG, elektrisch). Wij bieden u een passende oplossing!

Voordelen van heftruck verkoop

Er zijn een aantal grote voordelen voor heftruck verkoop ten opzichte van het huren van een heftruck. Voor het kopen van een heftruck heeft u bij ons de mogelijkheid om een nieuwe heftruck te kopen of een gebruikte (occasion). Uiteraard altijd in goede staat. We staan bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een heftruck kopen is een goede investering voor uw bedrijf. Daarbij worden al onze verkoop heftrucks geleverd met garantie.

Occasions heftruck

Wij beschikken continu over een flink aantal occasions heftrucks. We hebben altijd verschillende specificaties op voorraad die naar wens geheel nieuw in de lak, gereviseerd en gekeurd geleverd kunnen worden. Ze worden geleverd mét garantie.

Ons materieel is direct inzetbaar. Wij verkopen diverse heftrucks in ons assortiment. Verschillende hefhoogtes, doorrijhoogtes en tonnages. Alles is mogelijk! Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor geschikte voorzetapparatuur, zoals een vorkversteller of vorkenspreider.

Welke type heftruck kopen: diesel, LPG of elektrisch?

Bij heftruck verkoop heeft u keuze uit verschillende heftrucks, zowel nieuw als gebruikt. We hebben elektrische en verbrandingstrucks, zowel LPG als diesel. U koopt heftrucks bij ons van 1 tot 7 ton. Elektrische heftrucks worden vaak ingezet voor werkzaamheden binnen. Dit omdat deze geen uitstoot van uitlaatgassen hebben, waardoor er een veiliger werkklimaat gecreëerd wordt. Het grote voordeel van een verbrandingstruck is dan weer dat deze vrijwel continu inzetbaar zijn. Een tank vullen of wisselen kost minder tijd dan een accu van een elektrische heftruck laden.

Wilt u een heftruck kopen? Wij geven u graag advies over welke heftruck het best bij uw wensen en situatie past.

Deskundig advies bij Heftruck Service Gemert

Verschillende soorten werkzaamheden vragen om verschillende type heftrucks of magazijntrucks. U vertelt ons wat uw werkzaamheden, wensen en situatie is en wij denken met u mee en voorzien u van deskundig advies. We adviseren vrijblijvend wat de beste keuze zou zijn, zodat u de juiste heftruck kunt kopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies rondom heftruck verhuur of heftruck lease of ander intern transportmaterieel.

Interesse in heftruck verkoop? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo