Nieuws

Welke heftruck banden zijn geschikt voor mijn heftruck?

Er zijn allerlei onderdelen aan een heftruck zijn die cruciaal zijn om de heftruck zijn werk te laten doen. Goede heftruckbanden horen daar natuurlijk ook bij. Er is een verscheidenheid aan verschillende soorten heftruckbanden op de markt. Voor u lijken de verschillende banden waarschijnlijk allemaal op elkaar: zwart en van rubber. Het is daarom verleidelijk om simpelweg voor de goedkoopste te kiezen. Toch kan dit uiteindelijk u duur komen te staan. Het kiezen voor de juiste heftruck banden is namelijk essentieel voor een goede werking van uw heftruck en een lange levensduur van de banden. De omgevingstemperatuur, rijafstanden, gebruiksfrequentie, gewicht van truck en lading en structuur van de vloer bepalen welke heftruck banden geschikt zijn voor uw heftruck.

Lees meer...

Hoogwerker voor Gooskens Hout

Voor Gooskens Hout, een groothandel van ruw en bewerkt vurenhout uit Hoogeloon, Moerdijk, Overboord en Helmond, hebben we een nieuwe hoogwerker mogen leveren. Gooskens Hout was op zoek naar een hoogwerker zodat de technische dienst hier altijd over kan beschikken, in plaats van dat ze telkens duur moeten huren zodra ze een hoogwerker nodig hebben.

Lees meer...

Tweedehands heftruck voor Knaapen uit Son

Knaapen Groep, een bouw- en renovatiebedrijf uit Son dat zich richt op de sociale kant bij het renoveren van sociale huurwoningen voor woningcorporaties en gemeentes, heeft Heftruck Service Gemert gevraagd om mee te denken bij de aanschaf van een tweedehands heftruck. Wij hebben een Heli Heftruck uit 2018 in een keurige staat geleverd. De tweedehands heftruck voldoet aan de eisen van Knaapen en kan voorzien in hun behoeften.

Lees meer...

Drie nieuwe Heli DC15 Elektrische Pallet Trucks voor BK sneltransport

BK Sneltransport, een groot, internationaal transportbedrijf uit Veghel, was op zoek naar nieuwe Elektrische Pallet Trucks (EPT). Om de beste keuze hiervoor te maken is er een uitgebreide testperiode onder de chauffeurs geweest. Na deze testperiode is de Heli DC15 door de chauffeurs gekozen tot de prettigste EPT.

Lees meer...

Piekmoment in de ochtend opvangen met extra heftruck

  Jos Kanters Groenvoorziening geldt al vele jaren als een betrouwbare partner voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. Vanuit Erp/Boerdonk werken ze voornamelijk in het zuidoosten van het land. Jos Kanters Groenvoorziening is gespecialiseerd in het onderhoud, groenaanleg, cultuurtechnisch werk, graszoden, bomen aanplanten maar ook in bijvoorbeeld wildroosters. Ontstaan behoefte extra heftruck Onlangs heeft Jos Kanters […]

Lees meer...

Geleverd Heli CDD15J-ZSM aan Assemblage-Thuiswerkbedrijf-CarEvi te Helmond

Afgelopen week hebben wij dit nieuwste model van Heli de CDD15J-ZSM mogen leveren aan Assemblage-Thuiswerkbedrijf-CarEvi te Helmond.

Lees meer...

Nieuwe Heli CPD13SH heftruck geleverd aan Plotterwinkel.nl

Nieuwe Heli CPD13SH geleverd aan Plotterwinkel.nl

Lees meer...

Gereviseerde Hyster 2,5T LPG heftruck klaar om afgeleverd te worden.

Gereviseerde Hyster 2,5T LPG heftruck Deze knappe, door onze monteur Paul, gereviseerde Hyster 2,5T LPG heftruck staat klaar om afgeleverd te worden.  

Lees meer...

Linde T20 electropallettruck afgeleverd bij De Heus Voeders

Linde T20 electropallettruck Mooie sterke, door Heftruck Service Gemert, gereviseerde Linde T20 electrische pallettruck met een hefcapaciteit van 2000kg afgeleverd bij De Heus Voeders.  

Lees meer...

Mooie gereconditioneerde electrische, cap. 2500 kg Caterpillar EP25KPAC, voor Aluberg Gemert.

Gereconditioneerde electrische, cap. 2500 kg Caterpillar EP25KPAC Hele mooie en degelijke gereconditioneerde, onderhoudsarme wisselstroom, electrische 2,5T. Caterpillar EP25KPAC, 3 delige mast 4,75m hefhoogte met volledig vrije heffing en minilever (joystick) bediening voor Aluberg Gemert. Deze truck van 2010 met maar 335 echte bedrijfsuren is geleverd met nieuwe batterij.

Lees meer...

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo