Nieuws

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een heftruck?

Als u op zoek bent naar de juiste heftruck, dan zijn er verschillende belangrijke aspecten waar u rekening mee moet houden. Een heftruck die perfect aansluit bij uw eisen en de omgeving waarin u werkt, kan de efficiëntie van uw werkzaamheden aanzienlijk verhogen, met voordelen zoals een langere batterijduur en lagere onderhoudskosten. Hier bij Heftruck Service Gemert BV begrijpen we het belang van deze keuze en staan we klaar om u te helpen bij het vinden […]

Lees meer...

Optimaliseer uw logistiek met een zijlader heftruck

Wanneer u veel te maken heeft met transport en heffen in smalle gangen met een kleine draaicirkel, kunt u met een normale heftruck nog wel eens voor uitdagingen komen te staan. In bijvoorbeeld magazijnen en distributiecentra is efficiëntie en continuïteit van groot belang. Voor een soepel lopend proces is belangrijk om goederen snel en veilig […]

Lees meer...

Heftruck met Stage V, wat is dat?

Wat is ‘Stage V’? Stage V is een Europese normering die aangeeft hoeveel emissie de motor in de machine uitstoot. Het gaat dan om de uitstoot van CO, HC, NOx en roetdeeltjes. Wanneer een motor aan de Stage V-normering voldoet, stoot deze dus niet meer emissie uit dan is toegestaan volgens de laatste Europese normen. […]

Lees meer...

Waar op te letten bij het onderhoud van een accu van een elektrische heftruck?

Wie wil er nou niet een schonere, stillere en onderhoudsvriendelijke heftruck? Elektrische heftrucks zijn de oplossing hiervoor. Bovendien zijn elektrische heftrucks steeds vaker gewild in magazijnen of bedrijfspanden. Een elektrische heftruck werkt op een accu, oftewel tractiebatterij. Om voor een langere levensloop te zorgen, is het van belang om de accu professioneel te onderhouden. Maar waar moet u dan rekening mee houden? Daar vertellen we u graag meer over.

Lees meer...

Hoe weet u of het vermogen van een heftruck voldoende is?

Als u een heftruck vaak gebruikt is het van belang om te weten wat het vermogen ervan is. Hoeveel is het gewicht dat een heftruck bijvoorbeeld kan tillen en bij welke hefhoogtes? Om het vermogen van een heftruck te controleren, kunt u het lastdiagram bestuderen. Hieronder zullen we verder toelichten hoe u een lastdiagram controleert en waar u nog meer op moet letten.

Lees meer...

Een heftruck huren of kopen, wat is de beste keuze?

Hoe weet u of een heftruck huren of kopen het best past bij uw bedrijfsvoering en budget? U bent waarschijnlijk geneigd om de prijzen met elkaar te vergelijken en daar vervolgens een keuze in te maken. Maar ook de toekomstige waarde van uw truck en volledige bedrijfskosten tijdens de levensduur zijn relevant voor deze overweging. Zoals u leest is de keuze om een heftruck te huren of te kopen afhankelijk van meerdere factoren waar we hieronder dieper op ingaan.

Lees meer...

Elektrische en diesel heftruck; wat is het verschil?

Tegenwoordig zijn elektrische heftrucks niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken. Het is niet voor niks dat steeds meer bedrijven bewust kiezen voor een elektrische heftruck. Maar er zijn er ook nog steeds veel bedrijven die niets anders willen dan een heftruck met verbrandingsmotor. Laten we ze onder de loep nemen en het verschil tussen een elektrische en diesel heftruck uitlichten.

Lees meer...

Welke heftruck banden zijn geschikt voor mijn heftruck?

Er zijn allerlei onderdelen aan een heftruck zijn die cruciaal zijn om de heftruck zijn werk te laten doen. Goede heftruckbanden horen daar natuurlijk ook bij. Er is een verscheidenheid aan verschillende soorten heftruckbanden op de markt. Voor u lijken de verschillende banden waarschijnlijk allemaal op elkaar: zwart en van rubber. Het is daarom verleidelijk om simpelweg voor de goedkoopste te kiezen. Toch kan dit uiteindelijk u duur komen te staan. Het kiezen voor de juiste heftruck banden is namelijk essentieel voor een goede werking van uw heftruck en een lange levensduur van de banden. De omgevingstemperatuur, rijafstanden, gebruiksfrequentie, gewicht van truck en lading en structuur van de vloer bepalen welke heftruck banden geschikt zijn voor uw heftruck.

Lees meer...

Hoogwerker voor Gooskens Hout

Voor Gooskens Hout, een groothandel van ruw en bewerkt vurenhout uit Hoogeloon, Moerdijk, Overboord en Helmond, hebben we een nieuwe hoogwerker mogen leveren. Gooskens Hout was op zoek naar een hoogwerker zodat de technische dienst hier altijd over kan beschikken, in plaats van dat ze telkens duur moeten huren zodra ze een hoogwerker nodig hebben.

Lees meer...

Tweedehands heftruck voor Knaapen uit Son

Knaapen Groep, een bouw- en renovatiebedrijf uit Son dat zich richt op de sociale kant bij het renoveren van sociale huurwoningen voor woningcorporaties en gemeentes, heeft Heftruck Service Gemert gevraagd om mee te denken bij de aanschaf van een tweedehands heftruck. Wij hebben een Heli Heftruck uit 2018 in een keurige staat geleverd. De tweedehands heftruck voldoet aan de eisen van Knaapen en kan voorzien in hun behoeften.

Lees meer...

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo