Het bedrijf

Heftruck Service Gemert BV

Heftruck Service Gemert BV is sinds de oprichting in 2001 door Han Iven (met opleidingen LTS, MTS, 1e monteur personenautomobielen, aanvullende technische cursussen en ervaring in de meest uitlopende soorten technieken, waarvan inmiddels meer dan 30 jaar in het intern transport) uitgegroeid tot een erkend universeel heftruckservicebedrijf, gecertificeerd VA-keur en erkend Kenteq en Ecabo leerbedrijf. Heftruck Service Gemert BV bedient de meeste klanten/bedrijven in Brabant, Gelderland en Limburg. Met een enthousiast team verzorgen wij het onderhoud, reparaties, keuringen en verkoopverhuur van intern transport materieel, waaronder o.a. elektrische, lpg en diesel vorkheftrucks, zijladers, reachtrucks, stapelaars, elektro- en hand pallettrucks, orderpickers, elektro goederen en personen voertuigen, trekkers, platformwagens, voorzet apparatuur, tractiebatterijen en laders, enz.

Sinds 2006 zijn wij gevestigd in een goed bereikbaar eigen pand op bedrijventerrein Wolfsveld te Gemert en beschikken wij over diagnose software en documentatie voor nagenoeg alle gangbare merken. In onze goed uitgeruste werkplaats beschikken wij o.a. over een bovenloopkraan, 160 tons bandenpers, draaibank, 100 tons werkplaatspers, las apparatuur, stoomclean plaats, hydrauliekslangen pers, een mobiele slangen pers (voor storingen bij onze klanten ter plekke), onderdelenmagazijn, enz. Onze ervaren, deskundige, goed opgeleide, gediplomeerde en keuringsbevoegde monteurs met mobiele werkplaatsen/servicebussen, een bestelwagen, onze eigen oprij-vrachtwagen met lier, vrachtwagenchauffeur, een opslag hal met ca. 50 machines van diverse soorten voor verhuur, verkoop of ter overbrugging van reparaties of storingen, staan tot uw dienst en voor u klaar.

Tijdens grote reparaties of onderhoudswerkzaamheden kan er eventueel snel een vervangende heftruck geleverd worden.

Heftruck Service Gemert BV handelt altijd accuraat en snel, omdat úw werkzaamheden immers gewoon doorgaan.

Sponsoring & lidmaatschappen

Wij vinden het belangrijk om goede doelen te steunen en wij hechten waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en gezondheid. Wij doneren daarom aan WSPA (World Society for the Protection of Animals) en ook aan enkele andere nationale goede doelen als stichting KiKa, Stichting Dierenlot en KWF kankerbestrijding.

Maar ook lokale doelen kunnen op onze medewerking rekenen zoals enkele muziek en sportverenigingen en de restauratie van molen De Volksvriend te Gemert.

Wij zijn lid van de Nederlandse branchevereniging voor metaal; de Metaalunie en Fedecom, VA-keur.

Wij zijn tevens erkend Kenteq en Ecabo leerbedrijf, omdat wij continuïteit in opleidingen in de techniek, en de daaruit voortvloeiende toekomstige technici/monteurs, belangrijk vinden om onze economie op niveau te houden.

Oog voor het milieu

U kunt er van ons, als VA-keur gecertificeerd bedrijf, op vertrouwen dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met milieubelastende materialen en vloeistoffen. Gescheiden afvoer en verwerking is voor ons vanzelfsprekend.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo