Heftruck Reparatie & Onderhoud

Voorkom stilstand van uw heftrucks door de deskundige service van Heftruck Service Gemert.

Ongeplande stilstand van uw heftrucks kost geld en demotiveert uw medewerkers. Goede service en periodiek heftruck onderhoud zorgt ervoor dat eventuele defecten in een vroeg stadium gesignaleerd worden en voorkomt onnodige slijtage aan uw intern transportmaterieel. Tijdens de onderhoudsbeurten kunnen eventuele defecten vroegtijdig worden gesignaleerd en hersteld.  Voorkomen is beter dan genezen, zo voorkomt u grote schade. Wij weten dat úw werkzaamheden immers gewoon doorgaan.

Onze hoog gekwalificeerde servicemonteurs hebben de expertise en de service in huis om u op elk gewenst tijdstip van dienst te zijn en de beste oplossing op maat te bieden, daar draait het om bij Heftruck Service Gemert. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Bij Heftruck Service Gemert kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en keuringen aan al uw interne transportmiddelen (diesel, LPG, elektrisch) zoals heftrucks, zijladers, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks, orderpickers, hoogwerkers, schaarliften, pompwagens, verreikers, trekkarren, trekkers, platformwagens, veegmachines, minigravers enz.

Door goed preventief heftruck onderhoud worden storingen tot het minimum beperkt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt een algehele inspectie van de machine uitgevoerd. Deze wordt getest op veiligheid en inzetbaarheid. Eenmaal per jaar dient uw machine ook gekeurd te worden. Dit gebeurt naar wens in combinatie met een onderhoudsbeurt. Wij keuren volgens het onder streng toezicht staande gecertificeerde Va-keur keurmerk.

Heftruck onderhoud contract bij Heftruck Service Gemert

Geen verborgen kosten
Tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven heeft u de keuze uit verschillende soorten onderhoudsovereenkomsten. Heftruck reparaties en heftruck onderhoud worden vooraf met u besproken en u ontvangt naar wens een offerte waardoor u niet voor onverwachte onkosten komt te staan.

U hoeft zelf niets te doen
Wij bellen u op wanneer uw machine weer toe is aan zijn periodieke onderhoudsbeurt. Onze onderhoudsplanning ontzorgt uw bedrijfsvoering.

De digitale monteur
Monteurs houden van sleutelen, meestal niet van administratie. Om de administratie zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de Werkbon App. Hiermee kan een monteur eenvoudig en snel uren en materiaal registreren. Direct op het moment dat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Dit voorkomt achteraf ingevulde werkbonnen, die door de administratie maar moeilijk ontcijferd kunnen worden. Gebruik van de Werkbon App voorkomt fouten en bespaart tijd! Onze monteurs zijn uitgerust met een tablet, welke alle papieren bonnen en handelingen overbodig heeft gemaakt. Van keuringsformulier, werkorder tot werkbon en factuur, alles wordt u nu direct na de werkzaamheden van onze monteurs digitaal aangeleverd. Transparant en overzichtelijk, zodat u als klant direct weet waar u aan toe bent! Klaar voor de toekomst om u nog beter van dienst te kunnen zijn !

Planning
De Werkbon App is volledig geïntegreerd met onze digitale planning. In ons software systeem waarin al onze gewaardeerde klanten en machines uitgebreid geregistreerd staan inclusief onderhoud historie worden alle serviceverzoeken, vragen en opmerkingen geregistreerd. Bij een serviceverzoek kan aangegeven worden wat er moet gebeuren, aan welke machine en wanneer. Door middel van een overzicht van te plannen werkzaamheden kan eenvoudig een opdracht op het scherm gesleept worden voor een bepaalde monteur. Indien gewenst kunnen ook meerdere monteurs voor één opdracht ingepland worden.

Heftruck reparatie en storingen oplossen

Voor het geval dat uw truck toch stil komt te staan is het goed om te weten dat wij 24 uur per dag voor u klaar staan. Onze goed opgeleide servicemonteurs (gediplomeerde VA-keur keurmeesters) hebben het vakmanschap en de expertise om u op elk gewenst tijdstip van dienst te zijn. Onze monteurs beschikken over zeer compleet uitgeruste servicebussen en worden met cursussen en opleidingen regelmatig bijgeschoold.

Wij kunnen storingen aan elektrische en verbrandingsheftrucks, zijladers en ander intern transportmaterieel snel traceren en oplossen en beschikken daarvoor over de meest up-to-date technische kennis, documentatie en diagnoseapparatuur voor merken als Linde, Still, Caterpillar, Jungheinrich, Mitsubishi, Nissan, Hyster, BT, Toyota, Atlet, Hubtex, Lancer, Combilift, Bulmor, Jumbo en Baumann, TCM, Lafis, Rocla, Pramac, Allifter, Heli, Komatsu, Clark, Steinbock Boss, Nyk, Climax, Kalmar, Irion, Dantruck, Cesab, Datsun, Fiat, Fantuzzi, Lancer Boss, Halla, Kooiaap, Manitou, Samag, Icem, Valmet, Svetruck, Daewoo, Yale, Hyundai, EP, XEP, Max Holland, Maximal, Prins, Doosan, Samsung, Carer, Daewoo, Baka, Battioni & Pagani, Primespo, Mic, BP, Fiat, Pimespo, en andere gangbare merken.

Transport van uw heftruck

Voor storingen en reparaties aan uw heftruck, zijlader of ander intern transportmaterieel, die niet direct op locatie te verhelpen zijn, kunnen wij direct (met onze eigen oprij-vrachtwagen uitgerust met lier) de truck naar onze eigen goed geoutilleerde werkplaats in Gemert vervoeren alwaar wij uw machine kunnen repareren. In overleg brengen wij een overbruggingsmachine, zodat uw werkzaamheden normaal door kunnen gaan.

Onze werkplaats

Onderhoud, complexe en of langdurige reparaties, complete revisies van o.a. verbranding- en elektromotoren, automatische transmissies, aandrijvingen, hefmasten en specifieke aanpassingen aan heftrucks, zijladers, reachtrucks, pallettrucks en voorzetapparatuur. Ombouw, onderhoud, reparatie en nieuwbouw van tractiebatterijen, complete ombouw/nieuwbouw van complexe elektronische besturingen van alle soorten intern transportmaterieel zijn werkzaamheden die door onze gediplomeerde servicemonteurs/keurmeesters in onze eigen werkplaats uitgevoerd worden.

Ook het reviseren en aflevering klaar maken van nieuwe en gebruikte machines wordt in onze goed uitgeruste werkplaats uitgevoerd.

Wij beschikken in onze werkplaats onder andere over een bovenloopkraan, 100-tons werkplaatspers, draaibank, 24-tons hefbrug, las apparatuur, stoomclean/spuit plaats met olie-vet afscheiding een 160-tons bandenpers om snel nieuwe heftruck banden te kunnen dé- en monteren, eventueel op gratis ruilvelgen/wielen die wij desgewenst tijdens onderhoud snel kunnen wisselen. Wij beschikken daarnaast over een zware slangenpers voor het maken van hoge druk-hydrauliekslangen in onze werkplaats en een mobiele slangenpers voor het maken van hydrauliekslangen op locatie.

Ruime voorraad heftruck onderdelen

In ons onderdelenmagazijn en servicebussen beschikken wij over een ruime voorraad heftruck onderdelen, banden, vorken, tractiebatterijen en laders voor heftrucks, zijladers en ander transportmaterieel om snel en het liefst meteen ter plekke te kunnen repareren en het onderhoud aan uw heftruck, zijlader, hoogwerker of ander transportmaterieel snel kan plaatsvinden.

U kunt bij Heftruck Service Gemert terecht voor alle denkbare heftruck-, zijlader-, warehouse-, hoogwerker- en schaarliftonderdelen, gedemineraliseerd water, olie, kettingen, LPG-tanks, vorken, volrubber- en luchtbanden, accu’s, vorken, enz. voor nagenoeg alle merken. Ook voor voorzetapparatuur en onderdelen van o.a. de merken; Bolzoni, Cascade, Kaup, Cam, Atib, Meyer, enz. kunt u bij ons terecht.

Wereldwijd netwerk van leveranciers

Door onze jarenlange ervaring, onafhankelijkheid en wereldwijd opgebouwde netwerk van leveranciers en fabrikanten kan Heftruck Service Gemert onderdelen vaak voordeliger en sneller leveren dan de officiële merk importeurs.

Onderdelen die wij niet in huis hebben, zijn in de meeste gevallen middels nachtlevering al de volgende ochtend vroeg beschikbaar.

Heftruck Service Gemert beschikt over (digitale) onderdelenboeken, documentatie en diagnose software van nagenoeg alle bekende merken heftrucks, zijladers, hoogwerkers en ander transportmaterieel zodat het juiste onderdeel snel opgezocht en geleverd kan worden. Door onze snelle service kan er snel onderhoud plaats vinden, omdat uw werkzaamheden doorgaan.

Tractiebatterijen en laders

Voor (semi) tractiebatterijen en batterijladers en bijbehorende apparatuur is specialistische kennis vereist op gebied van reparatie, onderhoud, keuren, veiligheid, keuze en verkoop. Bij elk type, merk en soort machine hoort een specifieke batterij met bijbehorende batterijlader. Bij nieuwe of vervanging van tractiebatterijen en/of batterijladers dient rekening gehouden te worden met een aantal factoren als gewicht, voltage, capaciteit, type, maatvoering, soort en inzet van desbetreffende machine, enz. Truck, batterij en lader horen/passen immers bij elkaar. Bij het aanbieden/offreren van bijv. een nieuwe batterij dient er dus rekening te worden gehouden met uw bestaande lader of andersom. Maar al te vaak wordt een te kleine (goedkopere) batterij of lader aangeboden om op prijs te kunnen concurreren, maar komt u later helaas vaak bedrogen en veel duurder uit.

Bij Heftruck Service Gemert bent u verzekerd van gespecialiseerde kennis en goed, eerlijk advies over tractiebatterijen en batterijladers en kunt u bij ons terecht voor verkoop, onderhoud, reparaties en keuren op locatie.

 

Oog voor het milieu

U kunt van ons als VA-keur gecertificeerd bedrijf en onze medewerkers verwachten, dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met milieubelastende materialen en vloeistoffen. Gescheiden afvoer en verwerking is vanzelfsprekendheid.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo