Hoogwerker voor Gooskens Hout

Voor Gooskens Hout, een groothandel van ruw en bewerkt vurenhout uit Hoogeloon, Moerdijk, Overboord en Helmond, hebben we een nieuwe hoogwerker mogen leveren. Gooskens Hout was op zoek naar een hoogwerker zodat de technische dienst hier altijd over kan beschikken, in plaats van dat ze telkens duur moeten huren zodra ze een hoogwerker nodig hebben.

Hoogwerker huren of kopen

In het verleden beschikte Gooskens Hout niet over een eigen hoogwerker. Als ze een hoogwerker nodig hadden moesten ze deze telkens huren. Een hoop geregel en uiteindelijk ook dure kosten, want ze bleken de hoogwerker steeds vaker nodig te hebben. Om het geregel te verminderen besloten ze om de hoogwerker voor langere tijd soms te huren. Maar daardoor stond deze ook vaak stil, waardoor de kosten voor huren erg duur werden.

In samenspraak met Gooskens hebben we namens Heftruck Service Gemert geadviseerd om over te gaan tot het kopen van een geschikte hoogwerker. Door goed na te denken over de behoeften en specificaties zal dit op termijn voor deze klant goedkoper zijn. We hebben samen met de technische dienst geïnventariseerd welke machine voldeed aan de wensen. Gooskens Hout gebruikt de hoogwerker voor reparatie en onderhoud aan de productielijn en van het pand. Samen zijn we tot de geleverde machine gekomen.

Hoogwerker geleverd door Heftruck Service Gemert

Hoogwerker voor Goosens Hout

Hoogwerker experts van Heftruck Service Gemert

Heftruck Service Gemert helpt u graag op het gebied van hoogwerkers. We hebben verschillende hoogwerker occasions en leveren daarnaast diverse hoogwerker onderdelen. Voor onze klanten voeren we hoogwerker reparaties en hoogwerker keuringen uit. Alles dus op één plek, wel zo handig! Ook voor Gooskens Hout hebben we een onderhoudsprogramma opgesteld en de hoogwerker wordt meegenomen in de veiligheidskeuringen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! We denken graag met u mee.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo