Hoogwerker

Bij Heftruck Service Gemert kunt u terecht voor het kopen of huren van een hoogwerker. Wij bieden u een passende oplossing!

Om op een veilige manier op hogere locaties te kunnen werken, heeft u een hoogwerker nodig. Deze zijn er in vele verschillende soorten en maten. Bij Heftruck Service Gemert voorzien we u graag van advies rondom een hoogwerker voor uw situatie.

Soorten hoogwerkers

Hoogwerkers worden met name gebruikt in de bouw, industrie en magazijnen. Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende type hoogwerkers beschikbaar:

  • Knikggiekhoogwerkers
  • Schaarhoogwerkers
  • Spinhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers

Wij kunnen zowel nieuwe als gebruikte machines leveren.

Verkoop en verhuur

Soms heeft u een hoogwerker enkel tijdelijk (extra) nodig. Dan kan het huren van een hoogwerker een oplossing zijn. Heftruck Service Gemert zorgt dan voor de juiste hoogwerker die u flexibel kunt huren. Heeft u echter de hoogwerker vaker nodig? Dan is kopen vaak rendabeler. Ook hierin voorzien we u graag van advies!

Service en onderhoud hoogwerker

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hoogwerkers, nieuw of gebruikt en kopen of huren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bieden wij ook altijd een onderhoudscontract en periodieke keuringen aan. Wij beschikken over de benodigde (meer dan 25 jaar) ervaring, kennis, documentatie en technische gegevens en onderdelen om de hoogwerkers goed te kunnen onderhouden. Zo weet u zeker dat uw medewerkers op een veilige manier te werk kunnen en dat uw hoogwerker tijdens de maximale levensduur efficiƫnt blijft werken. Door goed onderhoud en tijdelijke keuringen worden storingen tot een minimum beperkt.

Wij bellen u zelf op wanneer de hoogwerker toe is aan een periodieke onderhoudsbeurt. U hoeft hier zelf dus niets aan te doen.

Deskundig advies bij Heftruck Service Gemert

Verschillende soorten werkzaamheden vragen om verschillende type hoogwerkers of andere machines. U vertelt ons wat uw werkzaamheden, wensen en situatie is en wij denken met u mee en voorzien u van deskundig advies. We adviseren vrijblijvend wat de beste keuze zou zijn, zodat u de juiste hoogwerker kunt kopen of huren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies rondom andere machines zoals heftruck verkoop.

Interesse in heftruck verkoop? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo