Tweedehands heftruck voor Knaapen uit Son

Knaapen Groep, een bouw- en renovatiebedrijf uit Son dat zich richt op de sociale kant bij het renoveren van sociale huurwoningen voor woningcorporaties en gemeentes, heeft Heftruck Service Gemert gevraagd om mee te denken bij de aanschaf van een tweedehands heftruck. Wij hebben een Heli Heftruck uit 2018 in een keurige staat geleverd. De tweedehands heftruck voldoet aan de eisen van Knaapen en kan voorzien in hun behoeften.

Knaapen Groep heeft een sociaal-maatschappelijke visie en heeft al veel bijzondere diensten en producten opgeleverd, zoals bijvoorbeeld ‘Tante Keet’. Tante Keet is een warm aangeklede keet met luifel, die iedereen die wilt uitnodigt om binnen te komen. De keet wordt ingezet bij grootschalige renovaties van sociale huurwoningen en biedt rust en veiligheid voor de bewoners tijdens dit traject. Heftruck Service Gemert is verheugd dat wij door middel van ons advies en levering van de tweedehands heftruck kunnen bijdragen aan dit bijzonder mooie initiatief.

Tweedehands heftruck in Son

Ook op zoek naar een tweedehands heftruck in regio Son?

Bent u ook op zoek naar een tweedehands heftruck in keurige staat? Of op zoek naar advies voor uw bedrijf rondom intern transport? Heftruck Service Gemert heeft jarenlange ervaring en advies en levering. Zowel nieuwe en tweedehands heftruck verkoop, heftruck verhuur en heftruck lease. Bekijk onze occasions of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook bieden wij heftruck reparatie en onderhoud voor al uw transport.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo