Piekmoment in de ochtend opvangen met extra heftruck

 

Jos Kanters Groenvoorziening geldt al vele jaren als een betrouwbare partner voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. Vanuit Erp/Boerdonk werken ze voornamelijk in het zuidoosten van het land. Jos Kanters Groenvoorziening is gespecialiseerd in het onderhoud, groenaanleg, cultuurtechnisch werk, graszoden, bomen aanplanten maar ook in bijvoorbeeld wildroosters.

Ontstaan behoefte extra heftruck

Onlangs heeft Jos Kanters Groenvoorziening de nieuwe loods in gebruik genomen. Deze moderne loods biedt voldoende ruimte om ’s ochtends meerdere bussen tegelijk te kunnen laden. Echter ontstond hier ook het pijnpunt, tijdens dit piekmoment bleek dat één heftruck eigenlijk niet voldoende was en ze ’s ochtends op elkaar stonden te wachten. Om dit piekmoment in de ochtend op te kunnen vangen is de vraag naar een extra heftruck ontstaan binnen het intern transport.

Nieuwe elektrische heftruck Heli CPD25-GD2 Jos Kanters

Advies optimalisatie intern transport

Tijdens het bezoek van onze vertegenwoordiger op locatie zijn de wensen van de klant besproken. Zo is er bijvoorbeeld samen met de klant gekeken naar eventuele beperkingen zoals:

  • Doorrijhoogtes in het pand
  • Afzethoogtes van de pallets
  • Voldoende draairuimte tussen stellingen
  • Soorten pallets
  • Werkzaamheden heftruck bestuurders

Tijdens de rondgang wordt er ook samen gekeken naar de soorten pallets, hoe wordt er gewerkt en waar kan er nog extra winst- en of comfort behaald worden. Omdat men best vaak de vorken moest verzetten voor de verschillende pallets en producten is er gekozen voor een vorkversteller. Hierdoor is het mogelijk om vanaf de bestuurders stoel middels een knop- en of hendel de vorken te verstellen zonder te hoeven afstappen! Deze aanpassing resulteert direct in effectiever werken en een betere ergonomie doordat de vorken niet steeds handmatig verzet te hoeven worden.

Keuze nieuwe elektrische heftruck Heli CPD25-GD2

De keuze voor de nieuwe heftruck is gevallen op een nieuwe elektrische heftruck Heli CPD25-GD2. Deze elektrische heftruck voldeed aan alle gestelde wensen. Zo was deze elektrisch, uitgerust met een 3-delige mast met vrije heffing, 3e en 4e hydraulische functie voor de vorkversteller.

LED-werkverlichting voor werken in donker

Een andere belangrijke wens was goede LED-werkverlichting op de heftruck omdat ze vroeg beginnen en in het donker prettig werkt met goede verlichting. Daarnaast is er gekozen voor de accu uit te rusten met een auto-vulsysteem hierdoor kan met gemakkelijk de accu bijvullen na het laden. Alle eisen en wensen samen hebben geleid tot de keuze voor de Heli CPD25-GD2.

Waarom gekozen voor Heftruck Service Gemert?

Heftruck Service Gemert B.V. doet al sinds jaar en dag het heftruck onderhoud en de periodieke veiligheidskeuringen bij Jos Kanters Groenvoorziening. Dit vanwege de snelle service, indien er storingen of reparaties noodzakelijk zijn kan er snel geschakeld worden. Vaak komt er nog een monteur dezelfde dag! Hierdoor hebben wij gekozen voor Heftruck Service Gemert B.V.

Ook piekmoment opvangen door een extra heftruck?

Als u ook in de groenvoorziening, hoveniers of boomkwekerijen zit zult u het wel herkennen, de piekmomenten of seizoenspieken. Heeft u tijdens deze momenten eigenlijk ook behoefte aan een extra heftruck informeer dan naar wat er mogelijk is. Zo kunt u kiezen voor een tijdelijke oplossing zoals heftruck verhuur. Dit kan gelden voor kort als lange termijn. Ook kunt u bij Heftruck Service Gemert B.V. terecht voor heftruck lease oplossingen of verkoop van nieuwe dan wel gebruikte heftrucks, reachtrucks of zijladers.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Of neem contact op via het contactformulier

Contactformulier

Waarom Heftruck Service Gemert?

Omdat uw werkzaamheden immers gewoon door gaan!

Uniek binnen ons vakgebied:

icon

Service

Innovatief en de beste service, specialisme en expertise!
icon

Tarieven

Zeer concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit!
icon

Snelheid

Altijd betrouwbaar accuraat en snel 24 uur per dag!
icon

Kwaliteit

U krijgt de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid!
VA Keur
Fedecom
Metaalunie
SBB
Ecabo